Prx-T33

En unik peel med lite nedetid.

Denne behandlingen gir huden økt spenst, glød og jevnere hudtone. Den er raskt blitt en favoritt, både nasjonalt og internasjonalt på grunn av den fantastiske effekten. PRX-T33 er en peeling med 33% TCA, kojisyre og hydrogenperoksid. Dette er ingredienser som hver for seg bidrar til peelens unike effekt. De aktive ingrediensene i peelen samhandler med huden på cellenivå og bidrar til cellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer som forbedrer huden direkte og på lang sikt.

Peelingen påføres huden i et eller flere lag og masseres inn med et fast trykk, dette for å optimalisere opptak og effekt av ingrediensene og for å nå de dypere lagene i huden. Under behandlingen kan det oppleves lett svie og varme i huden, men de fleste opplever ikke behandlingen som smertefull. Etter behandlingen påføres en pleiende krem. Man kan gå direkte tilbake til normal aktivitet etter behandling.

Det anbefales 3 behandlinger med en ukes mellomrom for maksimal effekt. PRX-T33 passer de fleste hudtyper og aldre. Den brukes både i ansikt og på kropp. PRX-T33 i kombinasjon med andre behandlinger. Peelingen er også perfekt å kombinere med andre behandlinger som Dermapen, Profhilo og Mesoterapi. Våre kosmetiske sykepleiere vil kunne gi deg råd om hvilke kombinasjoner som passer best for din hud.

PRX-T33 passer de fleste hudtyper og aldre. Den brukes både i ansikt og på kropp. Indikasjoner for behandling er rynker og linjer, pigmentering og solskader, arr, tørr hud og tapt elastisitet i huden.

  • 1 behandling: kr 1990
  • 3 behandlinger: kr 4990

Nye kunder får en gratis og uforpliktende konsultasjon før behandling.

Sammen med kunden settes det opp en individuell behandlingsplan tilpasset kundens behov og ønsker. Jeg vil komme med anbefalinger, og forklare hva en kan forvente av behandlingen, varighet og pris. Jeg vil også informere om mulige komplikasjoner og bivirkninger.