Meline Peel MeLine®

Den første og eneste serien som har spesialisert seg innen behandling av hyperpigmentering.

I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende hud og sunn hudkvalitet. Hyperpigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dette ses i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud.

Behandlingen skreddersys etter ditt behov og omfatter peeling i klinikk og hjemmeprodukter.

  • Solflekker/solar lentigo
  • Melasma
  • Postinflammatorisk hyperpigmentering (etter for eksempel kviser, infeksjon eller skader i huden)

For å oppnå optimale og raskere resultater, anbefaler vi å kombinere MeLine® klinikk-behandlinger i tillegg til produktene for hjemmebruk.

  • 1400,-

Klinikkbehandlinger anbefales utført èn gang måneden i 2-3 måneder. Ved MeLine kan en starte med én peeling, uten å forbehandle med produkter. Etter at første peeling er utført, starter en med produkter til hjemmebehandling som skal brukes mellom peelingene. Hele behandlingsperioden varer i 90 dager. Etter dette anbefales vedlikeholdsbehandling med aktive hjemmeprodukter og solkrem for å bevare resultatet.

Selve peelingen tar ca. 45 minutter og du opplever ikke ubehag eller smerte, kun en svak varmefølelse. Det er viktig at du beskytter huden godt de neste 4-7 dagene etter klinikkbehandlingen. Kun fuktighetspleie og solbeskyttelse skal anvendes. Deretter fortsetter du å bruke av de aktive produktene for videre behandling hjemme frem til neste behandling i klinikk.

Nye kunder får en gratis og uforpliktende konsultasjon før behandling.

Sammen med kunden setter det opp en individuell behandlingsplan tilpassetkundens behov og ønsker. Jeg vil komme med anbefalinger, og forklare hva en kan forvente av behandlingen, varighet og pris. Jeg vil også informere om mulige komplikasjoner og bivirkninger.